Xtravaganza Deluxe numero 1

 

Det är första dagen för mig på den långa väg till stl 38. Jag har hinkat i mig vatten för att sedan springa för rännskit och extremt tryck i strålen. Det låter förjävligt och äckligt men detta är ingen monkeybuisness!!

 

Det finns så mycket mer till livet än vikten och hur du ser ut och det är dags för mig att se till mina drömmar. Att kunna ligga på mage igen när jag sover, att astman ska bli ett minne blott och att sexa framför mannen inte känns som den dansande flodhästen från madagaskar2 har rymt igen. Allt för att öka mitt välbefinnande men viktigast av allt att kunna sitta i en rollercoaster utan att vika arslet och krossa höftben för att få plats i sätet!!! Jag försökte i sommras...Det var klaustrofobi....Mwahaha.

 

Dagen har iallafall börjat bra med en halvliter vatten, fiskolja på sked och en halv chokladshake för att lindra kväljningarna. Det e kalas! Sparrissoppan var ju okej men jag gillar inte krämiga soppor från början så efter några skedar blev det kämpigt. Det jag gjorde då var att svepa ner den med litervis av vatten bara för att slippa smaken av krämighet...

 

10.00 En halv chokladshake

13.00 En sparrissoppa

16.00 En hel jordgubbsshake

19.00 En halv chokladshake

 

Och hur mycket har AnnSofie druckit idag, vatten alltså....Hittills har jag hunnit dricka 3,6 l, och då är inte sopporna inräknade...!!Wuhu!! Jag börjar känna hungern komma nu och klockans visare är på 19 snåret. En bra dag men jobbigt att den ska sluta i kvidande mage.

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Hahhahaa, roligt skrivet. But it is the truth!

Välkommen in till framtiden gumman! Du kommer klara detta och det är bara att kämpa på! Bara att du tog detta steg bevisar att du har kommit långt på vägen!



Keep it up girl!



Massa pussar till dig!

2009-09-27 @ 20:16:45
URL: http://thevolup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0